<The> Ease of Doing Business Index in Selected Countries - Kiseľáková, Dana
Konkurencieschopnosť krajín Vyšehradskej štvorky. Konkurencieschopnosť krajiny ako dôležitý faktor umožňujúci krajine stať sa lídrom na svetovom trhu. Meranie kvality podnikateľského prostredia. Výkonnosť krajín V4 s pomocou Doing business index za 10 rokov. Silné a slabé stránky podnikateľského prostredia.