Legislatívne zmeny v samospráve za rok 2019 - Ukropec, Anton
Prehľad legislatívnych zmien za rok 2019 týkajúcich sa obcí, miest a vyšších územných celkov. Okruhy zmien: voľby, ochrana prírody, majetok obce, odpady, cestná doprava, školstvo, poskytovanie dotácií a odmeňovanie poslancov obecného zastupiteľstva.