Investičná pomoc na podporu cestovného ruchu - Gálisová, Zuzana
Stručný pohľad na zákon č. 399/2019 Z.z., ktorým sa zavádza nová aktivita pre oblasť cestovného ruchu, a to poskytovanie investičnej pomoci. Formy a podmienky poskytnutia investičnej pomoci.