Communication Trends in Formation of Institutional Business Environment in Tourism of St. Petersburg - Vasileva, Olga
Komunikačné trendy ako dôsledok multiplikačného efektu cestovného ruchu a zohľadňujúce zmeny v inštitucionálnom prostredí cestovného ruchu v rámci nových informačných komunikačných technológií. Stabilné komunikačné trendy v cestovnom ruchu v Petrohrade je: rast počtu informačných turistických stredísk a mobilných služieb, ktoré uľahčujú prístup k turistickým službám na všetkých úrovniach, rôzne formy spolupráce (blogeri, online udalosti atď.), zlepšenie kvality, rýchlosti a bezpečnosti služieb cestovného ruchu.