<The> Effect of Company Guest Speakers on Perceived Employer Attractiveness - Weinert, Stephan
Značky zamestnávateľov a ich zásadná úloha pri získavaní a udržaní kvalifikovaných a motivovaných zamestnancov organizácie. Metódy komunikácie so zamestnávateľskou značkou - webové stránky kariéry spoločnosti, sociálne médiá alebo veľtrhy práce či vysielanie hosťujúcich rečníkov na univerzity a obchodné školy. Analýza účinnosti hovoriacich hostí o príťažlivosti zamestnávateľa.