<An> Integrated Data Envelopment Approach for Evaluating the Meat Companies Efficiency - Chien, Lihsien
Diagnostika a meranie výkonnosti podniku cez prístup obaľovania dát. Použitie empirickej analýzy na zhodnotenie údajov firiem z Taiwanu.