CRM v telekomunikačnej firme - Hitka, Miloš
Zmena prístupu k samotným zákazníkom telekomunikačných firiem prostredníctvom riadenia vzťahov so zákazníkmi. Identifikácia zmien v postojoch zákazníkov v dôsledku implementácie CRM (customer relationship management) systému do firmy v roku 2014 a následne po implementácii v roku 2018 v závislosti od pohlavia respondentov.