Risk Aversion Level Influence on Farmer’s Decision to Participate in Crop Insurance: A Review - Yanuarti, Rizky
Skúmanie dôvodov, ktoré vedú farmárov podieľať sa na poľnohospodárskom poistení v Indonézii. Použitie modelu logistickej regresie.