<The> Interest of Different Generations of Czech Consumers in Certified Products and Environmental Organizations - Jaderná, Eva
Popis niektorých dôležitých zelených aktivít českých spotrebiteľov v súvislosti s ich pohlavím, vekom, vzdelaním a veľkosťou mesta, z ktorého pochádzajú. Znalosť certifikovaných produktov, záujem o ich kúpu a znalosť organizácie ochrany životného prostredia. Zelený český spotrebiteľ. Popis generacií slúžiaci k presnejšiemu pochopeniu vplyvu veku a ďalších demografických premenných na environmentálne chovanie.