Nekazte agile - Lodl, Jan
Rozhovor s Martinom Klusoňom školiteľom a mentorom v oblasti agilného a projektového riadenia. V čom je potrebné zmeniť myslenie, aby bolo možné agilné riadenie nasadiť. Pre aké typy spoločností nie je agilné riadenie vhodné. Kedy je vhodné o agilite uvažovať. Aké typy ľudí by mali v agilnom tíme pracovať. Schopnosť manažéra delegovať.