Corporate Social Responsibility of SME's from View of Consumers - Horbulák, Zsolt, 1972-
Analýza názoru spotrebiteľov a zákazníkov malých a stredných podnikov na Slovensku na to, ako sú tieto typy firiem ochotné vykonávať dobročinné a darcovské činnosti pri svojich komerčných aktivitách. Hospodárske jednotky a ich pripravenosť podporovať zlepšenie spoločenských pomerov a schopnosť pomáhať pri riešení sociálnych problémov v krajine.