Co je to syndrom vyhoření a jak na něj
Duševná pohoda zamestnancov sa čím ďalej viac dostáva do stredu pozornosti, od nej sa odvíja aj produktivita a angažovanosť zamestnancov. Na konferencii Prevencia syndrómu vyhorenia v zamestnaní usporiadanej spoločnosťou MultiSport o tom hovoril psychológ a terapeut Otakar Chaloupka.