Personální audit: Pozvěte si do firmy nezávislého soudce - Horká, Zuzana
Čo je personálny audit. Otázky, na ktoré personálny audit hľadá odpoveď. Personálny audit krok za krokom. Audit často odhalí prevádzkovú slepotu alebo nesprávnu komunikáciu vízie. Problémy v komunikácii stratégie firmy smerom k zamestnancom.