Process Management - Step in the Right Direction - Malega, Peter
Procesný manažment ako disciplína v oblasti riadenia operácií, v ktorej ľudia používajú rôzne metódy na objavovanie, modelovanie, analyzovanie, meranie, zlepšovanie, optimalizovanie a automatizovanie obchodných procesov. Zlepšenie výkonnosti spoločnosti riadením obchodných procesov. Fázy procesného manažmentu a ďalšie.