Real Integration - Impact of the DCFTA on Trade Between Ukraine and the European Union - Matuszak, Slawomir
Analýza prvých rokov účinnosti Asociačnej dohody medzi Ukrajinou a EÚ so zameraním na ekonomickú časť - dohodu o voľnom obchode.