Automated and Robotized Workplaces Based on Industry 4.0 with Focus to Safety Issues - Vagaš, Marek
Zameranie priemyslu 4.0. Spôsoby implementácie priemyslu 4.0. Výzvy pri implementácií priemyslu 4.0. Zvýšenie implementácie na základe použitia bezpečnostných zariadení. Kľúčové výzvy pre EÚ - použitie nových materiálov, automatizácie procesov a najmä dopyt po „zelenej automatizácii“.