Subjektívny vkus a argumentácia - Zouhar, Marián
V dialogickom modeli argumentácie, pri ktorom je uvádzanie argumentov súčasťou komunikačnej hry s určitými pravidlami, možno argumentáciu pokladať za nástroj sociálnej koordinácie istého druhu. Podľa názorov viacerých filozofov nezhody v diskusiách o subjektívnom vkuse môžu byť bezchybné. Dva pohľady na nezhodu. Teória tvrdenia od R. Stalnakera.