Monte Carlo Simulation - Case Study of Pump Flow - Ižaríková, Gabriela
Simulácia Monte Carlo. Simulácia Monte Carlo s vhodným štatistickým softvérom a jej možnosť predvídať výkon pomocou preddefinovaných parametrov bez vynaloženia výrobných a testovacích nákladov. Simulácia Monte Carlo použitá na návrh malého piestového čerpadla.