Urban and Economic Development for London City - Boha, Hithim Ahmed Emhemed
Význam Londýna vo Veľkej Británií. Rozpočet Londýna. Základné finančné výkazy. Zmena financovania miestnej samosprávy. Zníženie financovania miestnych samospráv v roku 2010 a dôsledky.