Reducing Errors in the Systems through FMEA - Malega, Peter
Režim zlyhania a analýza účinkov (Failure Mode and Effects Analysis - FMEA) ako metodika, ktorej cieľom je umožniť organizáciám predvídať zlyhanie počas fázy návrhu identifikáciou všetkých možných porúch v procese navrhovania alebo výroby. Metodológia a rozdelenie FMEA.