Informatization of the Housing Sphere of Russia on the Example of St. Petersburg - Kirsanov, Sergej A.
Popis nového štátneho informačného systému pre bývanie a komunálne služby v Rusku. Skúmanie jeho služieb, funkcií a ďalších možností zlepšenia.