Development of Technique for Recognition of the Complex Shape Signal Images - Choporov, Oleg
Analýza hlavných metód spracovania a rozpoznávania obrázkov. Popis vývoja efektívneho algoritmu na rozpoznávanie signálov. Snaha vyvinúť softvérový produkt, ktorý vykonáva experimenty na rozpoznanie zložitých tvarov vĺn.