<The> Influence of U.S. Equity Returns on Asian-Pacific Equity Markets - Benson, Earl D.
Sledovanie mesačných a denných výnosov na jedenástich ázijsko-tichomorských akciových trhoch a na americkom trhu. Porovnanie ich závislosti a miery prepojenia.