Mezanínový kapitál ako zdroj financovania majetku - Hvastová, Jozefína, 1969-
Rôzne zdroje financovania nehnuteľností. Mezanínový kapitál patriaci medzi alternatívne zdroje financovania nehnuteľností a spájajúci výhody pasív a vlastného imania. Mezanínový dlh ako jeden z populárnych nástrojov a vo finančnom výkaze prezentovaný v mezanínovej úrovni, ktorá je medzi pasívami a vlastným imaním. Niektoré názory na používanie tohto nástroja. V právnych predpisoch o účtovníctve nie je mezanínový kapitál definovaný, a preto spôsobuje ťažkosti.