Vplyv industry 4.0 na sektor dopravy a súvisiacich služieb v kontexte rozvoja ľudských zdrojov v podmienkach Slovenskej republiky - Hrnčiar, Michal, 1994-
Poukázanie na vplyv technologických a inovačných zmien súvisiacich so 4. priemyselnou revolúciou v oblasti dopravy a ďalších súvisiacich službách. Ilustrácia dopadu na ľudské zdroje, ktoré so sebou zmeny budú prinášať.