Machine Learning for Robo-Advisors: Testing for Neurons Specialization - Semko, Roman
Robotizácia ako kľúčový prvok priemyselnej revolúcie. Riešenie otázky, či môžu roboty zvládať automatizované poradenstvo. Skúmanie ľudských neurónov a algoritmov, ktoré by boli schopné vytvoriť takéto siete umelo.