Význam výskumu a vývoja pre podnikateľské prostredie - Ihnatišinová, Denisa, 1983-
Inovácie a konkurenčné postavenie a finančná výkonnosť podnikov. Udržateľná konkurenčná výhoda. Konkurencieschopnosť podniku ovplyvnená pôsobením inovačných aktivít (uvedenie nového alebo inovovaného produktu na trh a podobne). Správna integrácia inovácie do strategického procesu.