Přímé zahraniční investice, podnikatelské prostředí a velikost technologické mezery - Kotíková, Sylvie
Kvantifikácia veľkosti technologických medzier medzi PZI a českým podnikateľským prostredím na úrovni šiestich vybraných podnikateľských prostredí českých regiónov v rokoch 2002-2016. Geografické rozloženie a koncentrácia týchto investícií v príslušných regiónoch. Metóda shift-share analýzy.