Vliv přímých zahraničních investic na vnější ekonomickou rovnováhu Kuby - Šmelc, Petr
Posúdenie vonkajšej ekonomickej rovnováhy Kuby prostredníctvom analýzy sáld vybraných položiek platobnej bilancie. Úloha PZI pri utváraní vonkajšej rovnováhy.