Princíp vyčerpania práva v práve duševného vlastníctva v Európskej únii s dôrazom na práva k dizajnom - Sláviková Geržová, Radoslava
Princíp teritoriality duševného vlastníctva. Národný princíp vyčerpania práv. Komunitárny princíp vyčerpania práv. Medzinárodný princíp vyčerpania práv. Štúdia Európskej komisie ohľadom princípu vyčerpania práv. Dizajn a princíp vyčerpania práva.