Prediagnostika priemyselných práv - Rešutíková, Jana
Úrad priemyselného vlastníctva SR poskytuje službu malým a stredným podnikom s názvom prediagnostika priemyselných práv. Prediagnostika je konzultačno-poradenská služba v oblasti priemyselnoprávnej ochrany. Vedeniu podniku má poskytnúť „balík“ informácií tak, aby si samy dokázali vytvoriť vhodnú stratégiu. Má zdôrazniť význam ochrany priemyselného vlastníctva, naznačiť smerovanie podniku, ale nesmie priamo navrhovať podávanie patentových prihlášok ani akýkoľvek iný spôsob ochrany duševného vlastníctva. Odporúčania a závery vyplývajúce z analýzy nie sú pre podnik záväzné. Prípadové štúdie.