Inteligentný ekologický vývoj a digitálna transformácia ekonomiky - Červeňová, Magdaléna, 1962-
Problematika transformácie ekonomiky na digitálnu, vplyvy tejto transformácie na životné prostredie. Informačné a komunikačné technológie ako kľúčové prvky pri vytváraní budúceho trvale udržateľného hospodárstva, šetrného k životnému prostrediu nás všetkých.