<The> Costs of Czech and Swiss Exchange Rate Commitments - Fišera, Boris
Celkové náklady na devízové ​​intervencie Českej a Švajčiarskej národnej banky. Empirické cvičenie na zistenie, či náklady spojené s devízovými intervenciami negatívne ovplyvňujú dôveryhodnosť centrálnej banky a či by teda mohli ovplyvniť prenos menovej politiky. Odhady, že náklady na devízové ​​intervencie nepriaznivo neovplyvnili dôveryhodnosť oboch centrálnych bánk.