Measurement of Creative Industry Entities' Performance in Slovakia - Kmety Barteková, Mária, 1992-
Prezentácia výsledkov analýzy zameranej na zistenie vzťahu medzi indexom globálnej kreativity a výkonnosťou kreatívneho priemyslu na Slovensku.