Feministická ekonómia a GPI indikátor - lepšia varianta ekonomických modelov? - Madarászová, Alexandra
Feministická ekonómia ako nový, kritický pohľad na riešenie hlavných ekonomických problémov súčasného sveta. Jej vznik, história a základy. Porovnanie tradičnej ekonómie voči feministickej. GPI ako vhodnejšia varianta výpočtu hospodárskeho rozvoja.