Employees Motivational Factors in Private and public Sector Organizations: Case Study of the Zlín Region - Kubík, Josef
Analýza pracovnej motivácie v súkromnom a verejnom sektore, založenom na výskume realizovanom na zamestnancoch v malom a strednom podniku v zlínskom regióne. Zachytenie najviac demotivujúcich faktorov personálu. Stanovenie hypotéz, dotazníkový prieskum a jeho následné hodnotenie.