Rekreačný potenciál a rajonizácia cestovného ruchu na Slovensku - Supuka, Ján
Významný rekreačný potenciál vidieckej krajiny, lesov, vodných plôch a tokov. Široké spektrum rekreačných možností mestskej krajiny. Rekreačný potenciál krajiny a jeho regionalizácia. Aktuálne problémy a prístupy k hodnoteniu rekreačného potenciálu krajiny.