Les, turizmus a pocit pohody (Well-Being) - Pichlerová, Magdaléna
Les ako významná súčasť krajiny. Vnímanie lesa verejnosťou - výsledky prieskumu. Rekreačná funkcia lesa. Význam lesa pre pocit pohody a zdravie ľudí.