Prepojený priemysel môže otvoriť nebezpečné dvere - Sedlák, Miro
Fungovanie moderných výrobných technológií v systémoch, ktoré spájajú továrne nadnárodných firiem a rozsiahle dodávateľské reťazce patrí medzi základné princípy kľúčového industriálneho fenoménu Industry 4.0. O prínosoch prepojení sa hovorí čoraz viac avšak rizikami, kybernetickou bezpečnosťou sa firmy dostatočne nezaoberajú. Vzdialený prístup ako bežne využívaná metóda. Iný rozmer outsourcingu. Aktívny prístup podniku k ochrane systémov pred kybernetickým hrozbami a prevencia. Bezpečnosť aj zákonný audit.