Problémy rekreácie pri vodných nádržiach a jazerách - Jurík, Ľuboš
Miesta na vodnú rekreáciu na Slovensku a v Českej republike. Sledovanie kvality vody z pohľadu jej využívania na kúpanie. Prírodné kúpaliská. Budúcnosť a rozvoj rekreácie pri vode.