Čerstvosť priťahuje - Kapitánová, Tatiana
Ovocie a zelenina ako neoddeliteľná súčasť nákupov spotrebiteľov. Dopyt rastie vďaka zdravému životnému štýlu. Postupne sa mení ponuka, pribúdajú nové položky či už v bio kvalite, alebo rôzne exotické druhy. Rastie záujem o produkty slovenských dodávateľov. Pekné vystavenie zvyšuje predaj.