S vernostnou kartou rastie lojálnosť - Raševová, Kristína
Vernostné karty sú u spotrebiteľa veľmi obľúbené, ale majú jeden spoločný problém, a to, že zaberajú miesto v peňaženke. Budúcnosť vernostných programov je preto v digitalizácii. Nákup sa uľahčí jednoduchým priložením mobilu k čítačke.