Aká hrozba je strašenie krízou - Rifaiová, Daniela
Naozajstné riziko pre exportérov môžu okrem prílišného podľahnutia obavám priniesť najmä zlé rozhodnutia - napríklad ak by sa namiesto inovácií investovalo do finančného inžinierstva. Globálny biznis a export musí rátať aj s množstvom neistých premenných, tie vychádzajú najmä z nepredvídateľnej ekonomiky. Hrozba strachu. Vládne vplyvy aj na financie. Krízam sa venuje viacero manažérskych disciplín, no vnímanie fatálnosti hrozieb sa rôzni. Obavy z neradostného vývoja.