Priemyslu pomôže, keď zmení odpad na zdroj - Miháliková, Veronika
Začiatok biznisu v recyklácií so sklennými fľašami. Princíp techniky sortovacích strojov. Význam oddeľovania pri triedení rôznych typov plastov. Senzorika potravinárskych strojov. Triedenie, recyklácia a prístup výrobcov i spotrebiteľov. Kto môže byť nositeľom zmeny. Priestor pre pokrok.