Brexit and EU Legitimation: Unwitting Martyr for the Cause? - Beaumont, Paul
Británia ako nevedomý mučeník pre EÚ. Otázka schopnosti legitimizácie a vyrovnania sa s demokratickým deficitom. Poukázanie na nebezpečenstvo odchodu. Kryštalizácia rozptýlených výhod členstva.