Odbyt slovenských poľnohospodárskych komodít na domácom a zahraničnom trhu - Matošková, Dagmar
Analýza situácie v odbyte slovenských poľnohospodárskych komodít. Výška naturálneho objemu predaja je ovplyvnená aktuálnou ponukou a dopytom na domácom a medzinárodných trhoch.