Obchod v etape vyššej spoločenskej zodpovednosti - Drahovský, Ľubomír
Pohľad na realitu v slovenskom maloobchodnom priestore. Problémy, ktoré bude musieť obchod riešiť v smerovaní k vyššej spoločenskej zodpovednosti. Prehľad maloobchodných tržieb za rok 2018, hodnotenie.