Food Choice Motives in the Consuption of Elderly Population - Lesáková, Dagmar, 1949-
Skúmanie vnímania zdravia a výberu potravín na konzumáciu potravín u staršej populácie. Snaha o identifikovanie vnímania zdravého stravovania u starších ľudí.