Competitive Advantage of Logistics Companies Implementing Outsourcing as a Tool for Performing Individual Business Activities - Gubová, Klaudia, 1986-
Analýza logistických služieb v porovnaní s cenou použitých technológií s cieľom získať profit a efektívnosť. Popis výhod a nevýhod využívania outsoucingu v podniku.