Ukazovatele udržateľného rozvoja cestovného ruchu a ich obmedzenia - Marciš, Matúš
Prieskum dostupnosti údajov na vyjadrenie ukazovateľov udržateľného rozvoja cestovného ruchu v cieľových miestach na Slovensku. Teoretické prístupy autorov k vymedzeniu daného pojmu a posúdenie údajovej základne ukazovateľov udržateľného rozvoja cestovného ruchu.